Vogelenzang
Logo Logo

Planning verkoop en bouw Vogelenzang

In nieuwbouwwijk Vogelenzang komen zo'n 250 woningen, deze zijn in de afgelopen jaren gefaseerd verkocht en gebouwd. De allerlaatste woningen en kavels in Vogelenzang zijn verkocht en de wijk is bijna klaar. Aannemer Van Wijnen Oost uit Arnhem is bezig met de bouw van de laatst verkochte 15 parkwoningen en 2 halfvrijstaande herenhuizen. Naar verwachting worden de parkwoningen in het derde kwartaal van dit jaar aan de nieuwe bewoners opgeleverd, de 2 halfvrijstaande woningen staan voor september/oktober 2018 op de planning.

Je kunt dus al goed de sfeer proeven van deze prachtige wijk op een unieke plek aan het water. Echt de moeite waard om eens te bekijken, want dit moet je echt met eigen ogen zien!

Nieuw woningaanbod

Op dit moment zijn de allerlaatste projecten in voorbereiding, het zijn 2 appartementengebouwen aan het begin van de wijk; Rijnzicht en Rhentree. Je hebt straks de keuze uit verschillende appartementen met een woonoppervlakte van 50 m² tot maar liefst 107 m². Naar verwachting zal de verkoop in Q1 van 2019 starten.

Lees meer over de appartementen, maak een Mijn Eigen Huis account aan en like jouw favoriete appartement. Dan houden wij je op de hoogte van het laatste nieuws over de koopappartementen in Vogelenzang!

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?