Vogelenzang
Logo Logo
22 december 2016

Verkoopstand en huidige woningaanbod

Regelmatig hebben wij de verschillende woningtypen in Vogelenzang onder de aandacht gebracht, waaronder de Praktische 2 onder 1 kapwoningen in het midden van het plan, de Levensloopwoningen met zicht op de Nederrijn, de Halfvrijstaande herenhuizen aan de bosrand en de Watervilla's aan het fraaie Vogelenzangmeer. Hierover kunnen wij op dit moment melden dat de Praktische 2 onder 1 kapwoningen (bouwnummers 23 t/m 31) en alle Levensloopwoningen zijn opgeleverd en bewoond. De Halfvrijstaande herenhuizen (bouwnummers 10-11-14-15) zijn nu volop in aanbouw. De bouwnummers 10 en 11 worden dit jaar nog opgeleverd, 14 en 15 naar verwachting in februari 2017. Voor de bouwnummers 16 t/m 19 is de sluitingsdatum voorbij en zijn de werkvoorbereidingen opgestart. En dan nog de unieke Watervilla's, op de prachtige locatie aan het water is Van Wijnen ook volop aan het bouwen. Half december worden de eerste woningen (gezien vanaf bouwnummer 59) voorzien van dakbedekking. Hieronder op de vogelvlucht zie je de bouwactiviteiten van bovenaf. De foto is gemaakt door een enthousiaste koper van een woning is ons plan, waarvoor dank!

Wat is er nu nog te koop in Vogelenzang?
Op dit moment is er slechts nog 1 bouwkavel te koop. Voor kavelnummer 38 zoeken wij een koper die op deze unieke locatie aan de verkeersluwe groenstrook zijn eigen droomhuis wil bouwen. Interesse? Bel de makelaar voor beschikbaarheid en meer info!

Allerlaatste eengezinswoningen in Vogelenzang

Binnenkort is het dan zover, dan gaan echt de allerlaatste eengezinswoningen in Vogelenzang in verkoop. Het zijn 15 ruime 2-laagse Parkwoningen met een veranda en terras, beide met uitzicht op het groen. Deze fraaie woningen, gelegen in blokjes van 3, hebben een woonoppervlakte van 140m², verdeeld over 2 verdiepingen. Standaard liggen de 3 slaapkamers en de badkamer op de 1e verdieping. Maar wil je liever een slaapkamer en de badkamer op de begane grond, dan kan dat in deze woning ook! Lijkt het je iets? Schrijf je dan in voor dit woningtype, dan houden wij je op de hoogte en hoor je van ons wanneer de verkoop start.

Prettige feestdagen!

Namens het gehele Team Vogelenzang, wensen wij iedereen alvast hele fijne feestdagen en natuurlijk alle goeds en bovendien heel veel woonplezier voor 2017!

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?