Vogelenzang
Logo Logo
23 februari 2018

Winter update Vogelenzang

Hoe staat het eigenlijk met de bouwactiviteiten in Vogelenzang? We brengen je graag weer even op de hoogte van de laatste stand van zaken.

Bouwactiviteiten

Afgelopen week zijn de begane grond vloeren van de 15 parkwoningen gelegd, waarna ze de week erna zullen worden afgestort en geheel gereed worden gemaakt voor de verdere bouwactiviteiten. Daarna worden bij deze woningen de steigers geplaatst om vanaf week 9 de betoncasco’s op te gaan bouwen en de woningen hun vorm gaan krijgen. De verwachte opleverperiode voor deze 15 parkwoningen staat gepland in het 3e kwartaal van dit jaar.

Maar er zijn nog meer activiteiten op de bouwlocatie. Ook de laatste 2 halfvrijstaande herenhuizen zijn in aanbouw. Deze woningen zullen naar alle waarschijnlijkheid in september/oktober 2018 worden opgeleverd aan de nieuwe bewoners.

Start bouw viering

Om de start bouw van de 15 parkwoningen en 2 halfvrijstaande herenhuizen te vieren, wordt er op dinsdag 6 maart een zogenoemd 'startbouw feestje' georganiseerd. Op de bouwlocatie zal er dan een officiële handeling plaatsvinden en gezamenlijk een toast worden uitgebracht op een voorspoedige bouwperiode. Voor dit feestje zijn alle kopers uitgenodigd en is dit voor hun gelijk een ideale gelegenheid om met de toekomstige buren kennis te maken.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?