Vogelenzang
Logo Logo
17 april 2018

Nieuw woningaanbod in Vogelenzang

Op dit moment wordt er gewerkt aan de ontwikkeling van de allerlaatste projecten in Vogelenzang. De concept ontwerpen die nu op de tekentafel van de architect liggen, zijn van twee appartementengebouwen aan het begin van de woonwijk; Rijnzicht en Rhentree. 

Appartementen Rijnzicht en Rhentree

Rijnzicht
In appartementengebouw Rijnzicht is er ruimte voor 18 appartementen die variëren van 50, 63 m², 73 m² en 107 m² woonoppervlakte. Deze appartementen hebben een balkon (6-10 m²) met weids uitzicht over de prachtige Nederrijn en een eigen parkeerplaats.

Rhentree
Appartementengebouw Rhentree biedt ruimte aan 24 appartementen die allemaal een woonoppervlakte van 71 m² hebben. Deze appartementen hebben uitzicht op het groen en ook een eigen parkeerplaats.

Koop...

Op dit moment ziet het er naar uit dat een deel van de appartementen zal worden verkocht. De koopsom van de appartementen met een woonoppervlakte van 50, 63m², 73m² en 107m² zal dan vanaf € 145.000,= tot circa € 350.000,= v.o.n. bedragen.

of huurappartementen

Maar de kans is ook aanwezig dat een deel van de appartementen in de verhuur wordt aangeboden. De kale huursom zal dan circa vanaf € 850,= per maand bedragen. 

Wat is jouw favoriete koopappartement?

De nieuwe appartementen in Vogelenzang gaan naar verwachting in het 1e kwartaal van 2019 in verkoop. Wil je graag gelijkvloers wonen op een unieke plek in een natuurlijke omgeving? Maak dan nu je Mijn Eigen Huis account aan en laat alvast je interesse blijken voor de nieuwe koopappartementen die hier gaan komen. Je ontvangt steeds gerichtere informatie over de appartementen en je blijft op de hoogte van het laatste nieuws. Een account aanmaken is niet alleen handig, maar ook een must als je straks echt een appartementen in het allerlaatste project in Vogelenzang wilt kopen!

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?