Vogelenzang
Logo Logo
16 april 2018

Wat is een Mijn Eigen Huis account?

Hoe handig is het om alle info van de nieuwbouwappartementen in Vogelenzang op 1 plek terug te kunnen zien? Dat kan voortaan via het Mijn Eigen Huis account van BPD.

Waarom een Mijn Eigen Huis account?

Een Mijn Eigen Huis account maakt het mogelijk om jouw favoriete appartementen te bewaren. Door op het hartje bij het woningtype te klikken voeg je eenvoudig dát appartement toe aan je persoonlijke account. Je krijgt zo een duidelijk overzicht wat er allemaal al bekend is over de appartementen in Vogelenzang. Zo kun je bijvoorbeeld per project de nieuwsberichten teruglezen.

Niet alleen handig ook een must

Een account hebben is niet alleen handig, maar ook een must als je straks écht een appartement in het project Rijnzicht of Rhentree wilt kopen. Als de verkoop van de appartementen start, schrijf je je hier in voor de bouwnummers van je keuze. Ook staan alle verkoopstukken hier op 1 plek bij elkaar en kun je ze downloaden. Hoe handig is dat?

Hoe maak ik een Mijn Eigen Huis account aan?

Je kunt op 2 manieren je Mijn Eigen Huis account aanmaken.

  1. Rechtsboven op de website van Vogelenzang zie je een zwart/wit icoontje van een poppetje staan. Klik hier op en er verschijnt een nieuw scherm. Hier kun je met je email-adres en een zelfgekozen wachtwoord jouw Mijn Eigen Huis account aanmaken. Je kunt nu je favoriete appartementen toevoegen door op de hartjes te klikken bij het woningtype op deze website.

  2. Bij de afbeelding van de woningtypes in het actuele woningaanbod staat een hartje. Klik op het hartje bij jouw favoriete woning en er verschijnt een nieuw scherm waar je je eigen account kunt aanmaken. Zo voeg je je favoriete woning toe aan je Mijn Eigen Huis account en staan al je favoriete woningen bij elkaar.

Maak vandaag nog je persoonlijke account aan. Je bent dan goed voorbereid zodra de verkoop van de woningen start.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?