Vogelenzang
Logo Logo
28 februari 2017

Datum start verkoop bekend!

Binnenkort is het dan zover, dan gaan echt de állerlaatste eengezinswoningen in Vogelenzang in verkoop. Het zijn 15 ruime Parkwoningen met veranda én terras zuid georiënteerd en die beide fraai uitzicht geven op het groen. Op zaterdag 18 maart tussen 11.00 en 13.00 uur start de verkoop en ben je van harte welkom op de bouwlocatie aan de Zanglijster in Rhenen.

Toekomstbestendige Parkwoningen

De 140m² ruime 2-laagse Parkwoningen hebben een veranda én terras op het zuiden georiënteerd, beide met uitzicht op het groen. De woningen hebben naast een fraai uitzicht op het groen ook nog een bijzondere eigenschap. Ze bieden je namelijk de mogelijkheid om het volledig woonprogramma op 1 verdieping te realiseren. Heerlijk comfortabel wonen met de woon-, slaap- en badkamer allemaal op de begane grond. Hiervoor is in de verkoopbrochure een standaard alternatieve plattegrond uitgewerkt. Kies je voor dit specifieke alternatief, dan wordt dit je kosteloos aangeboden. De brochure is vanaf 18 maart verkrijgbaar tijdens de start verkoop of te downloaden via de website.

Compleet en comfortabel wonen in Vogelenzang

Naast het fraaie uitzicht en de mogelijkheid om de woning toekomstbestendig te maken, bieden wij de Parkwoningen ook nog eens zeer compleet aan. Dat wil zeggen dat de vloerverwarming op de begane grond, een SieMatic keuken met apparatuur, een compleet ingerichte badkamer en toilet en de zonnepanelen al bij de koopsom zijn inbegrepen. De inrichting van de keuken en badkamer zijn natuurlijk geheel naar eigen wens te bepalen in de showroom. Kortom, een comfortabele en complete woning op het mooiste plekje van Rhenen!

18
maart

Start verkoop Parkwoningen

Zaterdag 18 maart tussen 11.00 en 13.00 uur op de bouwlocatie aan de Zanglijster in Rhenen. Wij ontvangen je graag met een hapje en een drankje en de nieuwe brochure ligt dan voor je klaar!

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?