Vogelenzang
Logo Logo

Fijne feestdagen!

Namens het gehele team van Vogelenzang wensen wij iedereen fijne feestdagen toe en heel veel woonplezier in 2018!

Lees verder

Ben jij benieuwd naar de voortgang van Vogelenzang? Klik snel om de foto's te bekijken.

Lees verder

De bouw vordert gestaag. Bekijk de foto's.

Lees verder

Binnenkort is het dan zover, dan gaan echt de állerlaatste eengezinswoningen in Vogelenzang in verkoop. Het zijn 15 ruime Parkwoningen met veranda én terras op het zuiden en die beide fraai uitzicht geven op het groen. Op zaterdag 18 maart tussen 11.00 en 13.00 uur ben je van harte welkom op de bouwlocatie aan de Zanglijster in Rhenen. Wij ontvangen je graag met een hapje en een drankje en de nieuwe brochure ligt dan voor je klaar!

Lees verder

Je hebt misschien al wel gehoord dat nieuwbouwwijk Vogelenzang op een unieke locatie ligt, dat Rhenen zelf je van alles te bieden heeft en dat je heerlijk kunt recreëren in de prachtige natuur in de omgeving. En om je dat allemaal te laten zien, hebben wij een filmpje gemaakt en kun je Vogelenzang eens van een andere kant bekijken, namelijk vanuit de lucht. Veel kijkplezier!

Lees verder

Zo aan het einde van het jaar willen wij jullie weer graag op de hoogte brengen van het laatste nieuws in Vogelenzang. Er zijn weer veel woningen verkocht, gegund en in aanbouw genomen en daarmee heeft Vogelenzang weer een flink aantal nieuwe bewoners mogen verwelkomen. Binnenkort gaan de allerlaatste eengezinswoningen in verkoop!

Lees verder

De zomer staat alweer voor de deur, dus de hoogte tijd voor de lente update met de voortgang van Vogelenzang. Dat de woningmarkt op vele plaatsen weer is aangetrokken, kunnen we bijna dagelijks lezen in de media. En ook in Vogelenzang hebben we dat gemerkt. Want wat is het de laatste tijd toch snel gegaan met de verkoop en dus ook met de bouwactiviteiten! We nemen je graag even mee langs alle woningtypen en vertellen je het laatste nieuws.

Lees verder

In de nieuwste woonwijk van Rhenen worden ook 30 luxe eengezinswoningen in de huursector gerealiseerd. Nu de unieke kans om een luxe eengezinswoning te huren in een fantastische groene en waterrijke omgeving.

Lees verder

Als je op zoek bent naar een nieuwe woning, dan staat het vast al in je agenda. Zaterdag 2 april is het weer zover: de grote NVM Open Huizen Dag. Op deze dag kun je zo veel huizen en nieuwbouwlocaties bezoeken als je wilt. Zonder verplichtingen of afspraak! Ideaal dus als je je wilt oriënteren voor een nieuwe woning.

Lees verder

Vogelenzang groeit en hoe! De afgelopen tijd zijn er weer veel woningen verkocht van allerlei verschillende woningtypen en kon de aannemer Van Wijnen weer volop aan de slag in Vogelenzang.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?