Vogelenzang
Logo Logo

De afgelopen jaren is Vogelenzang uitgegroeid tot een sfeervolle nieuwbouwwijk met een diversiteit aan woningtypen. Op dit moment zijn de allerlaatste projecten in voorbereiding; 2 appartementengebouwen aan het begin van de wijk.

Lees verder

Like op Vogelenzang Rhenen jouw favoriete woningtype in nieuwbouwproject Rijnzicht en/of Rhentree. Zo laat je alvast je interesse blijken en blijf je op de hoogte van het laatste nieuws over het allerlaatste woningaanbod in Vogelenzang!

Lees verder

Hoe handig is het om alle info van een nieuwbouwproject op 1 plek te kunnen terugvinden? Dat kan voortaan via je eigen Mijn Eigen Huis account. En met dit persoonlijke account blijf je ook op de hoogte van het laatste nieuws!

Lees verder

Hoe staat het eigenlijk met de bouwactiviteiten in Vogelenzang? We brengen je graag weer even op de hoogte van de laatste stand van zaken.

Lees verder

Fijne feestdagen!

Namens het gehele team van Vogelenzang wensen wij iedereen fijne feestdagen toe en heel veel woonplezier in 2018!

Lees verder

Ben jij benieuwd naar de voortgang van Vogelenzang? Klik snel om de foto's te bekijken.

Lees verder

De bouw vordert gestaag. Bekijk de foto's.

Lees verder

Binnenkort is het dan zover, dan gaan echt de állerlaatste eengezinswoningen in Vogelenzang in verkoop. Het zijn 15 ruime Parkwoningen met veranda én terras op het zuiden en die beide fraai uitzicht geven op het groen. Op zaterdag 18 maart tussen 11.00 en 13.00 uur ben je van harte welkom op de bouwlocatie aan de Zanglijster in Rhenen. Wij ontvangen je graag met een hapje en een drankje en de nieuwe brochure ligt dan voor je klaar!

Lees verder

Je hebt misschien al wel gehoord dat nieuwbouwwijk Vogelenzang op een unieke locatie ligt, dat Rhenen zelf je van alles te bieden heeft en dat je heerlijk kunt recreëren in de prachtige natuur in de omgeving. En om je dat allemaal te laten zien, hebben wij een filmpje gemaakt en kun je Vogelenzang eens van een andere kant bekijken, namelijk vanuit de lucht. Veel kijkplezier!

Lees verder

Zo aan het einde van het jaar willen wij jullie weer graag op de hoogte brengen van het laatste nieuws in Vogelenzang. Er zijn weer veel woningen verkocht, gegund en in aanbouw genomen en daarmee heeft Vogelenzang weer een flink aantal nieuwe bewoners mogen verwelkomen. Binnenkort gaan de allerlaatste eengezinswoningen in verkoop!

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?