Vogelenzang
Logo Logo

Vogelenzang is goed voorzien

Vogelenzang ligt op slechts 5 minuten fietsen van het historische centrum van Rhenen. En daarmee is de toon gezet. Van winkels tot horeca, scholen en zorgvoorzieningen, alles heb je hier binnen handbereik..

Winkelen en uitgaan

Rhenen is één van de oudste en mooiste steden van de provincie Utrecht. Hier kun je terecht voor al je dagelijkse boodschappen en net dat beetje meer. In de stad vind je veel gezellige kroegjes, eethuisjes, restaurants en een bowlingbaan. En wil je meer of eens wat anders? Je bent met een half uur in Utrecht.

Kids

Heb je kinderen? In Vogelenzang is recentelijk een nieuwe speeltuin aangelegd. Een fantastische plek om op avontuur te gaan in de frisse buitenlucht. In Rhenen zijn 7 basisscholen. De Cuneraschool ligt het dichtst bij Vogelenzang. Je loopt er in 10 minuten naartoe. Ook is er een vmbo-school in de stad. Pantarijn heeft een kleine vestiging aan de Nieuwe Veenendaalseweg.

Sporten

Rhenen heeft een uitgebreid aanbod van sportmogelijkheden. Turnen, voetbal, schaatsen, tennis, fitness of atletiek. Het kan allemaal, leef je uit en doe nieuwe energie op.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?